Grijanje

Grijanje

Za bezbrižnu jesen i zimu, Centrumov asortiman peći i kamina. Za predstojeću grejnu sezonu Centrum iz ponude izdvaja kvarcne grijalice, mini kalorifere, uljne radijatore, norveške radijatore, panelne grijalice, kamine i peći na pelet, šporete na drvo, šporete i kamine na pelet i drvo za ...

Opširnije
Einhell u Centrumu

Einhell u Centrumu

Posjetite nas od 15.10. do 30.11. i iskoristite popust na Einhell uređaje prikazane u katalogu.

Opširnije
Fasade

Fasade

Ne zaboravite da s kvalitetnom fasadom Vi štedite, a idealno vrijeme za ugradnju je upravo jesen jer umjerena temperatura povoljno utiče na proces sušenja. Pravo je vrijeme da nas posjetite jer do 15. novembra imate priliku da kupujete po sniženim cijenama.

Opširnije
Sve za pripremu zimnice

Sve za pripremu zimnice

Kasno ljeto i rana jesen idealni su za pripremu zimnice, a baš sve potrebno za pripremu pronađite u Centrumu. Burad, kace, pletare, inox bačve, kazani, prese za voće, đevđiri, pasirke, ribeži, flaše, tegle, guljači za povrće, sjeckalice, sokovnici, blenderi, mašine za ...

Opširnije
JESENJA SADNJA

JESENJA SADNJA

U Vrtnom centru Centrum pronađite sadnice domaćeg i mediteranskog voća, lukovice cvijeća i povrća kao i veliku ponudu jesenjeg vanjskog cvijeća.

Opširnije
Dani Philipsa u Centrumu

Dani Philipsa u Centrumu

Posjetite nas u periodu od 1.11. do 15.11. jer uz kupovinu jednog od dole navedenih Philips televizora, na POKLON dobijate vaučer u vrijednosti od 50 KM koji možete iskoristiti za kupovinu na bilo kojem odjelu Centruma na Petrićevcu.

Opširnije
Pet centar Centrum

Pet centar Centrum

Posjetite nas ove sedmice, od 5. do 11. novembra jer Vas očekuje 20% popusta na svu Purina Pro Plan hranu za pse i mačke. Pet centar Centrum se nalazi u prodajnom centru Centrum Banja Luka (kod kružnog toka).

Opširnije