Kutak za čitaoce

Komentari:

* Na zalost u Vasim prodajnim centrima svakim danom je ponuda oskudnija. Neke od sitnica za kucu (koje bi svakako trebala naci kod vas) vec mjesecima trazim i svaki put je odgovor da nema (kesa za usisivac, sijalica, kanta za smece i sl.) Higijena i osoblje su za svaku pohvalu.

Marica

 

*Hvala na organizovanju sajma, centrum ima sta da pokaze, zelim vam sto uspjesniji naredni period sa sto vise artikala, konkurentnih cijena i zadovoljnih kupaca. Zahvalan dobitnik jedne od sajamske nagrade. Sve najbolje Zoran S.

Zoran

 

*Svaka Vam čast na snabdjevenosti često iz Prijedora šaljem da mi se neke boje namiksaju koje ovdje nemogu dobiti. Eh kad bi Vas bilo u Prijedoru...

Sobodan

Prijedor

 

 Hvala vam na pismu koje ste mi poslali ja uvek kod vas kupujem, mislim da ste najbolji.

Nenad

Banja Luka

 

*Prvi put sam pročitao vas informativni list, koji me je prijatno iznenadio sadržajem. Pa stoga bi želeo da primam ubuduće vase informativne listove. 

Radenko,

Banja Luka

 

*Čestitam na ovom izdanju vašeg informativnog lista i na njegovom sadržaju. Jožefa,

Banja Luka

 

*Sve  pohvale  za  vas list..uvek  rado  kupujem  u  vasim  centrima  jer imate  dobar  izbor, kvalitetu  i  cijene  su  povoljne..

Božana

 

*Poštovani,
dugogodišnji sam Vaš kupac, ali me je neprijatno iznenadila činjenica da u Vašim prodajnim objektima ne obezbjeđujete kupovinu robe na kredit ili preko banke ili preko ugovora sa određenim firmama (Pošta, Telekom). Prije neki dan sam pokušao da kupim trimer (Still oko 900 KM) ali budući da ne nudite neki vid kreditiranja, izuzev preko čini mi Zagrebačke banke, morao sam da odustanem od kupovine. Ja sam zaposlen u Poštama Srpske i u nizu prodavnica imam mogućnost da kupujem na rate preko ugovora koji je sklopljen između sindikata Pošte i tih prodavnica. Da li imate u planu proširivanje kreditnih opcija za Vaše kupce?

Zoran Protić

 

*Sve pohvale za vaš dosadašnji rad i saradnju kako sa firmom u kojoj radim tako i privatno. Savjetujem gospodinu koji bi želio kupovinu na odgođ‘eno plać‡anje da konsultuje upravu u firmi u kojoj radi jer Centrum prihvata ozbiljne firme za partnere ukoliko im se ponudi saradnja.

Oliver

Cijenjeni čitaoci,

Želimo čuti i Vaše mišljenje!

Ako imate neku sugestiju ili kritiku ispunite formu ispod...

 

Vaše ime

Vaša e-mail adresa

Komentar