O nama A+   A-  

 

CENTRUMOVE VRIJEDNOSTI


16 godina Centruma

Preduzeće Centrum u 2014. obilježava svoju 16. godišnjicu. Prva poslovna jedinica Centruma otvorena je u Banja Luci 1998. čime su postavljeni temelji za razvoj preduzeća koje je od tada u konstantnoj ekspanziji. Danas Centrum posluje putem 7 poslovnih jedinica u 5 gradova Bosne i Hercegovine: Kozarska Dubica, Gradiška, Laktaši, Doboj i Banja Luka.
Centrum je porodično preduzeće sa 100 % vlastitim udjelom kapitala.
Raspolaže radnom snagom od 200 zaposlenih.
Bogat prodajni asortiman, od 30000 artikala, podjeljen je u nekoliko linija proizvoda:
- mašine, aparati, alati i potrošni materijal,
- boje i lakovi, fasade, završni materijali u građevinarstvu,
- keramika, sanitarije, kupatilski namještaj i vodomaterijal,
- elektromaterijal,
- oprema za centralno grijanje,
- vijčana roba i okovi,
- bijela tehnika i mali kućni aparati,
- rasvjeta,
- posuđe,
- oprema za vrt i
- auto program.

Osim širokim asortimanom i vrhunskom uslugom Centrum privlači brojne kupce i povoljnim cijenama.

 
Vrijednosti korporativne kulture
Poslovanje našeg preduzeća  se temelji na neprestanom razvoju i promjenama. Uspjeh u poslovanju ostvarujemo time što:
- naglašavamo poverenje, poštovanje moralnih i etičkih vrijednosti,
- ulažemo u razvoj  kadrova koji su spremni da uče, koji žele i imaju sposobnost da prepoznaju kvalitet i  da streme visokim dostignućima,
- stimulišemo kreativnost i timski rad te
- sarađujemo sa okolinom i razvijamo našu društveno odgovornu ulogu.

 

Poslovni partneri - povjerenje je temelj opstanka i razvoja

Naša mreža od 500 poslovnih partnera prostire se kroz 15 evropskih zemalja od kojih bismo posebno  izdvojiliItalijuAustrijuNjemačku,Mađarsku, ŠpanijuPoljskuKinuSlovenijuHrvatskuSrbiju Crnu Goruitd.
Za Centrum je ključno „apsolutno zadovoljstvo kupaca“. Zbog toga trebamo partnere, koji su spremni zadovoljiti najviše zahtjeve za kvalitetom i efikasnošću. Jedino je tako moguće odgovoriti na rastuće potrebe kupaca i uspješno ići ukorak s izazovima globalizovanog tržišta.

 

Usmjerenost na kupce – zadovoljan i vjeran kupac potvrda je uspješnosti poslovanja

Svoj uspjeh Centrum  gradi na stalnoj komunikaciji s kupcima, prepoznavanju njihovih potreba i želja  i njihovom  potpunijem zadovoljavanju, te neprestanom prilagođavanju svog poslovanja najnovijim svjetskim trendovima.
Na osnovu istraživanja tržišta pažljivo biramo odgovarajući asortiman i kvalitet proizvoda.
Za potpunu uslugu i pružanje stručnih konsultacija kupcima je svakodnevno na raspolaganju naš stručni kadar, između ostalih i serviseri sa međunarodnim licencama.
Upravo naši kupci predstavljaju temelj sigurnog i dugoročnog zaposlenja svih naših zaposlenika.

 
Zadovoljni zaposlenici – naša najveća snaga

Uspješnost ostvarivanja poslovne strategiju u najvećoj mjeri zavisi upravo od zaposlenih. U svrhu efikasnog poslovanja kao prioritete u kadrovskoj politici odredili smo: planiranje karijere i napredovanje perspektivnih kadrova, dijalog sa zaposlenim na svim nivoima, edukaciju i prenošenje znanja i iskustva, nagrađivanje i motivaciju, sigurnost i zdravlje zaposlenih. Na ovaj način osiguravamo kadrovsku i organizacionu fleksibilnost.
Svaki naš zaposlenik čini naše preduzeće bogatijim za još jednu mogućnost da stvorimo i napravimo niz novih uspeha, koje ćemo graditi zajedničkim trudom, razvojem i profesionalnim, kao i ličnim ostvarenjima.
Za naš uspjeh zaslužni su doslovno svi zaposleni: menadžeri, stručnjaci,  komercijalisti, računovođe, poslovođe, prodavači, skladištari i brojni drugi.
Iako je osnovni zadatak da se zaposleni podrže u ostvarivanju očekivanih poslovnih rezultata, i da im se omogući usvajanje znanja neophodnih za radno mjesto za koje su izabrani, preduzeće omogućava i prostor za individualni razvoj zaposlenih.

I na kraju, ne zaboravite „AKO VAM JE GRADNJA NA UMU, PRAVO RJEŠENJE JE U CENTRUMU!"